U požaru kod Gacka poginula jedna osoba

Vatrogasci vozilo
Hercegovina.info

Jedna osoba smrtno je stradala u požaru u obiteljskoj kući u Avtovcu kod Gacka, potvrdio je Srni zamjenik starješine Vatrogasne postrojbe Gacko Žarko Rudović.

Rudović je rekao da je vatorgascima u Gacku u subotu navečer prijavljen požar u obiteljskoj kući u Avtovcu i da je po izlasku na mjesto događaja jedna osoba već bilo stradala.

On je naveo da je požar prijavljen u subotu u 17:47 sati i da je u potpunosti ugašen.

Osoba čiji su inicijali M.B. smrtno je stradala u požaru na obiteljskoj kući u mjestu Avtovac kod Gacka, priopćeno je iz Policijske uprave Trebinje.

"Utvrđeno je da je požar izbio u sobi na katu obiteljske kuće koju je koristila osoba čiji su inicijali M.B., koja je smrtno stradala", navodi se se u priopćenju.

Požar je policiji u Gacku prijavljen sinoć oko 17:50 sati, a lokalizirali su ga pripadnici Vatrogasne postrojbe Gacko oko 18:15 sati.

Očevid na mjestu događaja vrše pripadnici Policijske uprave Trebinje i Policijske postaje Gacko. Kako Hercegovina.info doznaje, dotrajale instalacije su vjerojatni uzrok požara gdje je smrtno stradao muškarac srednje životne dobi.