U NAŠEM SUSJEDSTVU Ubio suprugu, dvije kćerke, a onda je zapalio kuću i objesio se

Traka mjesto zločina
Hercegovina.info

U Ulici Sime Šolaje u Somboru dogodio se požar u kojem su stradale četiri osobe. Kako je potvrđeno za N1, vlasnik kuće Zdravko Goranović ubio je svoju ženu i dvije kćerke, a kako je neslužbeno potvrđeno, onda se i objesio. Prethodno je zapalio nešto u kući i izazvao požar.

Vatrogasci su o požaru obaviješteni u srijedu oko podneva, a nakon što je požar ugašen, policija je u kući zatekla četiri osobe, od kojih je jedna bila obješena o gredu, navodi portal radija 021.

Kako se navodi neslužbeno, Goranović je ubio suprugu i dvije kćerke - 2002. i 2005. godište. Kako saznaje N1, on je prošlog tjedna pušten iz pritvora, koji mu je zamijenjen mjerom zabrane prilaska.

Goranović je uhićen i 2010. godine zbog prijetnji koje je uputio tadašnjem zamjeniku osnovnog javnog tužitelja u Somboru Vladimiru Šakiću, u čijem je dvorištu u kartonskoj kutiji od obuće pronađena kopija ručne bombe pored koje je bila zalijepljena prijeteća poruka.

"Optužio si nevinog čovjeka. Imaš još vremena da ispravno postupiš. U protivnom, prvo materijalna šteta, a onda idemo dalje. Čuvaj prvo sina, pa ženu, a i sebe. Slijedeći put u paketu može biti nešto eksplozivno. Razmisli ozbiljno o svemu", navodi se u poruci ispisanoj na kompjuteru, koju je otkrio Šakićev 13-godišnji sin, 22. listopada 2010. ujutru.

Novinar iz Sombora Sava Majstorov rekao je za N1 da je novinarima bilo zabranjeno prići bliže kući, a da se od nadležnih još nitko nije oglašavao. Majstorov kaže i da nisu točne informacije koje su neki tabloidi obavili da je bačena bomba na kuću. "Radi se o slučaju obiteljskog nasilja, i na žalost, završeno je najtragičnije moguće", dodao je on.