U Mostaru gorio još jedan automobil

Manji požar Fiat Mostar
Hercegovina.info

Pripadnici Profesionalne vatrogasne postrojbe Mostar sinoć su imali dvije intervencije na požarima koji su zahvatili automobile.

U jednom slučaju vatra je zahvatila automobil u naselju Rodoč, a osim toga gorjela je trava i nisko raslinje. Intervencija na ovom požaru bila je sinoć od 22 sata. Ispostavilo se da je vatra uništila automobil Opel čija je krađa prijavljena 27. veljače.

Manji požar Fiat Mostar

Prije ove intervencije mostarski vatrogasci intervenirali su na gašenju vatre koja je zahvatila automobil Fiat u ulici kralja Tomislava, pored 'Vojničkog' igrališta.

Kako se moglo vidjeti na mjestu događaja vatra je zahvatila prtljažni prostor Fiata, te su vatrogasci brzom intervencijom uspjeli spriječiti širenje vatre i veću materijalnu štetu. Ova intervencija bila je sinoć u 20:05 sati.

Manji požar Fiat Mostar

Osim navedenih intervencija, mostarski vatrogasci su tijekom jučerašnjeg dana gasili vatru koja je zahvatila travu i nisko raslinje u Drežnici, te otpad u Bjelušinama.

Manji požar Fiat Mostar

MOSTAR U potpunosti izgorio ukradeni auto

U južnom mostarskom naselju Rodoč sinoć je izbio požar u kojem je izgorjelo ukradeno vozilo.  Iz Profesionalne vatrogasne postrojbe Mostar rekli su kako su od mostarske policije dobili dojavu u…