U MOSTARSKOJ BOLNICI Muškarac iz nesreće kod Konjica zadobio ozljede opasne po život

Sudar kod Konjica
Avaz

U ponedjeljak (23.8.) oko 16:45 sati na magistralnoj cesti M-17 u mjestu Ovčari, na izlazu iz Konjica prema Sarajevu dogodila se teža prometna nesreća u kojoj su dvije osobe ozlijeđene.

U sudaru su sudjelovali osobni automobil Škoda Octavia kojom je upravljao M.M. (1967.) iz Konjica i teretno vozilo Man sa priključnim vozilom (prikolicom) Fluid kojim je upravljao e.m. (1980.) iz Srebrenika.

Teške tjelesne ozljede zadobio je vozač Škode, te je vozilom hitne pomoći iz Konjica transportiran u Sveučilišnu kliničku bolnicu (SKB) Mostar na dalje liječenje.

Iz Ureda za informiranje SKB Mostar za Hercegovina.info potvrđeno je da je M.M. primljen u ovu zdravstvenu ustanovu sa teškim ozljedama koje su opasne po život. Muškarac je smješten na Odjel za anesteziju, reanimaciju i intenzivno liječenje ove zdravstvene ustanove. Sve dalje prognoze oko pacijenta su neizvjesne, naveli su iz SKB Mostar.

Osim M.M., u Škodi je bio i maloljetnik F.M. (2006.) kojem su konstatirane lakše tjelesne ozljede u Općoj bolnici Konjic. Kako su kazali očevici nesreće, Škoda je iz za sada nepoznatih razloga udarila u teretno vozilo, a potom se odbila na zaštitnu ogradu koja je zaustavila automobil od pada u provaliju.

Zbog ove nezgode, promet između Konjica i Sarajeva je bio privremeno potpuno obustavljen do završetka očevida i uklanjanja vozila s kolnika. Očevid su na mjestu nesreće uradili službenici Policijske uprave Konjic. Također, o nezgodi je upoznat nadležni tužitelj.