U JEDNOM BH. GRADU 2022. JE POČELA TRAGIČNO U požaru u zgradi poginule dvije i ozlijeđeno sedam osoba

Bratunac zgrada požar
Srna

U požaru koji je protekle noći izbio u jednom stanu u petokatnoj zgradi u Bratuncu smrtno su stradale dvije osobe, a sedam osoba je ozlijeđeno i zbrinuto u zvorničkoj bolnici, potvrđeno je iz Policijske uprave Zvornik.

Požar je buknuo oko 2 sata u bratunačkoj Ulici 17. aprila, a nakon prijave na mjesto događaja izašli su policija, vatrogasci i medicinsko osoblje.

"Požar je lokaliziran u 3:15 sati. U požaru, koji je zahvatio više stanova, dvije osobe su smrtno stradale, a sedam osoba je iz Doma zdravlja Bratunac upućeno u Bolnicu Zvornik", navodi se u priopćenju, prenosi Srna.

Imena nastradalih i ozlijeđenih nisu priopćena. Policija osigurava mjesto događaja do stvaranja uvjeta za vršenje očevida, a kod zgrade još dežuraju i vatrogasci.

O svemu navedenom je obaviješten dežurni tužitelj Okružnog javnog tužiteljstva Bijeljina, koji je naredio poduzimanje svih mjera i radnji u skladu sa zakonom.

U odjelima Opće bolnice Zvornik smješteno je pet pacijenata koji su u novogodišnjoj noći ozlijeđeni u požaru u Bratuncu, potvrđeno je danas Srni u ovoj zdravstvenoj ustanovi.

Glasnogovornik Opće bolnice Zvornik Anastasija Dragić rekla je da je jedna osoba, koje ima ozbiljne opekotine, smještena na Odjelu za intenzivnu njegu i da je za sada zdravstveno stabilno. "Ostali pacijenti su primili potrebnu terapiju i za sada su stabilno", rekla je Dragić.