FOTO  U dva sudara kod Mostara ozlijeđena jedna osoba

Sudar Kukavuša
Čitatelj

U utorak u 11:55 sati je Policijskoj upravi Mostar prijavljena prometna nesreća na magistralnoj cesti M-17.3 Mostar - Stolac, na lokalitetu Kukavuša, te je jedna osoba ozlijeđena.

Kako se moglo vidjeti na mjestu nezgode, do izravnog sudara je došlo između osobnih vozila Mercedes i Škoda. Mercedesom je upravljala osoba N.A. (1956.) iz Mostara, dok je za upravljačem Škode bila osoba S.Č. (1955.) iz Banja Luke.

Suvozač iz Škode S.Č. je tom prilikom zadobio lakše tjelesne ozljede, navedeno je za Hercegovina.info iz MUP-a Hercegovačko - neretvanske županije. Na oba automobila je nastala velika materijalna šteta, a promet se do okončanja očevida i uklanjanja vozila s kolnika odvijao usporeno, naizmjeničnim propuštanjem.

Oko 13:15 sati, u mjestu Polog, na magistralnoj cesti M-6.1 između Mostara i Širokog Brijega dogodila se još jedna prometna nesreća, u kojoj ozlijeđenih nije bilo.

Kako smo saznali na mjestu događaja, kombi vozilo jedne zaštitarske firme je sudjelovalo u ovoj nezgodi, a vozač je izgubio nadzor nad upravljačem, te se kombi popeo na nogostup gdje je na vozilu nastala materijalna šteta. Očevid su na mjestu nezgode uradili službenici Policijske uprave Mostar.

Inače, na mostarskom području tijekom dana je zabilježeno nekoliko prometnih nesreća, a uzrok je vjerojatno sklizak kolnik. Iz BiHAMK-a upozoravaju vozače na mjestimično mokar kolnik, kao i na povećanu opasnost od odrona.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.