U dva sudara 10 ozlijeđenih osoba, od kojih je četvero djece

Sudar Konjic
Avaz

Na magistralnoj cesti M-6, u mjestu Tasovčići u utorak oko 9:40 sati dogodila se prometna nesreća u kojoj su dvije osobe ozlijeđene.

Kako se navodi iz MUP-a Hercegovačko - neretvanske županije, sudjelovali su S.S. (1953.) iz Dretelja sa vozilom Mercedes i D.P. (1985.) iz Višića sa motociklom Piaggio.

Ozljede neutvrđenog stupnja zadobili su vozač motocikla i njegov suputnik D.S. koji su vozilom hitne pomoći Čapljina prebačeni u mostarsku zdravstvenu ustanovu. Na mjestu događaja službenici Policijske uprave Čapljina su uradili očevid.

Sinoć oko 18 sati u Ulici Mostarska u Konjicu dogodila se teža prometna nesreća u kojoj je ozlijeđeno osam osoba.

Sudionici ove prometne nesreće bili su R.Ć. (1987.) iz Konjica koji je upravljao vozilom Passat i A.T. (1989.) iz Konjica koji je bio za upravljačem vozila Tiguan.

Ozljede neutvđenog stupnja zadobila su oba vozača, te suputnici u Passatu I.Ć. (1984.), E.Ć. (2008.), A.Ć. (2012.), A.Ć. (2013.), I.Ć. (2008.), te suputnik iz Tiguana S.A. (1973.) iz Konjica.

Na mjestu događaja službenici Policijske uprave Konjic su uradili očevid, a o ovoj nezgodi je upoznat i dežurni tužitelj. Promet je u ovom dijelu Konjica bio potpuno obustavljen do 19:40 sati, navedeno je iz MUP-a HNŽ.