TUČNJAVA U NOĆNOM KLUBU Žene se gađale bocama i čašama, dvije osobe primljene na CUM

disko,Mostar,tučnjava,žene,cum,taboo

U noćnom klubu Taboo u Mostaru došlo je do tučnjave dvije ženske osobe, a u sukobu je ozlijeđena i treća ženska osoba koja se tu našla.

"U noći sa subote na nedjelju došlo je do tučnjave dvije ženske osobe oko 1.30. Dvije osobe su zbrinute na odjelu Centra urgentne medicine i tamo su jednoj osobi konstatirane lakše tjelesne ozljede. Osobe koje su sudjelovale u tučnjavi dobile su prekršajne prijave zbog narušavanja javnog reda i mira", kazao je za hercegovina.info Ljudevit Marić, glasnogovornik Ministarstva unutarnjih poslova Hercegovačko-neretvanske županije.

Društvenim mrežama su se proširile fotografije ozljede djevojaka koje su izvukle deblji kraj u nemilim scenama koje su se dogodile u subotu, a prizori zaista ne izgledaju lijepo. 

Kako saznajemo do tučnjave među djevojkama je došlo nakon što je jedna od njih teže ozlijeđenu s fotografija pogodila bocom, a nakon toga se tučnjava rasplamsala u obostrano gađanje bocama i čašama.

Prema stupnju ozljeda ni mnogi muški se ne bi postidjeli ovakvih razmjera ozljeda, a nastradala je treća osoba koja se našla u društvu jedne od njih. 

Najteže nastradala među ženama je, prema klasifikaciji ozljeda, zadobila ipak lakše tjelesne ozljede, no na fotografijama se može vidjeti niz posjekotina i dubokih rana.

Ozlijeđene djevojke odvežene su na odjel CUM-a odakle je pozvana i policija koja je počiniteljicama uručila prekršajne prijave.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.