TROJE OZLIJEĐENIH Nakon sudara kod Mostara, jedna osoba u kritičnom stanju

Potoci sudar Jetta i Škoda
Hercegovina.info

Kako smo tijekom nedjelje izvjestili, na magistralnoj cesti M-17 u naselju Potoci, sjeverno od Mostara dogodila se teška prometna nesreća u kojoj su ozlijeđene tri osobe, a sudjelovala su dva osobna vozila.

Iz MUP-a Hercegovačko - neretvanske županije navedeno je kako se sudar dogodio oko 16:30 sati, te su u istom sudjelovali osobni automobil Škoda kojim je upravljala osoba M.V. (1978.) i osobni automobil Jetta kojim je upravljala osoba S.M. (1955.).

Potoci sudar Jetta i Škoda

Oba vozača iz ove nezgode zadobili su teške tjelesne ozljede, kao i M.V. (1985.) koja je bila na mjestu suvozača u Škodi. Na mjestu nezgode intervenirali su djelatnici Hitne pomoći koji su ozlijeđene prevezli u Sveučilišnu kliničku bolnicu (SKB) Mostar, navedeno je u izvješću MUP-a Hercegovačko - neretvanske županije.

Pomoć pri izvlačenju unesrećenih iz vozila pružili su pripadnici Profesionalne vatrogasne postrojbe (PVP) Mostar, a do okončanja očevida, kojeg su uradili službenici Policijske uprave Mostar i uklanjanja vozila s kolnika promet se odvijao naizmjeničnim propuštanjem.

Potoci sudar Jetta i Škoda

Iz Ureda za informiranje SKB Mostar za Hercegovina.info potvrđeno je kako je osoba M.V. (1978.) primljena u Centar urgentne medicine (CUM) SKB Mostar, te je nakon ukazane liječničke pomoći puštena na kućno liječenje.

Osoba S.M. (1955.) je hospitalizirana na Odjelu za anesteziju, reanimaciju i intenzivno liječenje. Ova osoba je zadobila teške tjelesne ozljede koje su opasne po život. Osoba M.V. (1985.) je hospitalizirana na Klinici za kirurgiju, te je zadobila teške tjelesne ozljede, ali je izvan životne opasnosti, navedeno je iz Ureda za informiranje SKB Mostar.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.