TRAŽI SE POMOĆ Nestala 28-godišnjakinja iz Livna

Katarina Mihaljević
MUP HBŽ

Ministarstvo unutarnjih poslova (MUP) Hercegbosanske županije (HBŽ) je objavilo informaciju o nestanku 28-godišnjakinje iz Livna.

Njen nestanak je prijavljen jučer (22.1.) oko 14 sati Policijskoj postaji Livno. Ona se udaljila iz obiteljske kuće u Livnu (ul. sv. Ive) u nepoznatom smjeru.

Katarina Mihaljević je visoka 160 cm, srednje tjelesne građe, smeđe boje kose i očiju. Na sebi prilikom odlaska od kuće je imala kapu bijele boje, bundu tamno-plave boje, traperice tamnije boje, bijele patike, ruksak crne boje i pvc vrećicu bijele boje.

Katarina Mihaljević

Operativnim radom na terenu, službenici Policijske uprave Livno došli su do saznanja da je Katarina Mihaljević sjela u autobus koji prometuje na liniji Livno - Banja Luka, te da je istog dana oko 14 sati izašla na autobusnom kolodvoru u Banja Luci.

"Budući da Katarina Mihaljević unatoč poduzetim mjerama traganja nije pronađena, molimo građane koji imaju bilo kakva saznanja o njezinom kretanju ili trenutačnom boravku, da o tome obavijeste najbližu policijsku postaju na broj 122 ili MUP Hercegbosanske županije na 034/203-673 ili 034/201-900", priopćeno je iz MUP-a HBŽ.