TRAVNIK Otkriven izvršitelj ubojstva žene

TRAVNIK Otkriven izvršitelj ubojstva žene
Hercegovina.info

Tijekom vikenda je u policijskoj postaji Travnik prijavljeno kako je u mjestu Gornje Putićevo, općina Travnik, od strane nepoznatog izvršitelja ili više njih, izvršeno kazneno djelo ubojstva ženske osobe, J.L. rođene 1941. godine, priopćeno je iz MUP-a Srednjobosanske županije.

Na mjesto događaja odmah su izišli službenici policije koji su u kući zatekli beživotno tijelo navedene osobe, s vidnim tjelesnim ozljedama. U suradnji s nadležnim tužiteljstvom pristupilo se vršenju uviđajnih radnji, kao i svih drugih zakonom propisanih mjera i radnji usmjerenih na otkrivanje počinitelja ovog kaznenog djela.

Imajući u vidu težinu kaznenog djela, kao i sam način izvršenja, u realizaciju navedenih aktivnosti uključeni su policijski službenici Sektora kriminalističke policije MUP-a, Odsjeka kriminalističke policije PU Travnik, kao i PS Travnik, koji su intenzivno radili na rasvijetljavanju ovog događaja.

Zahvaljujući ovakvom djelovanju navedenih policijskih službenika, prijavljeno ubojstvo je rasvijetljeno, a slobode je lišen J.M. rođen 1967. godine, protiv kojeg se poduzimaju zakonom propisane mjere i radnje, navodi se u priopćenju.