TRAGIČAN ZAVRŠETAK Nakon tučnjave u kavani, jedna osoba podlegla od zadobivenih ozljeda

Policija auto noć
Ilustracija/Hercegovina.info

Sinoć se u jednom ugostiteljskom objektu u Kaknju dogodio incident u kojem je jedna osoba podlegla od zadobivenih ozljeda.

"Dana 19.9.2023. godine, u 22:19 sati, u prostorije Hitne medicinske pomoći u Kaknju dovezeno je beživotno tijelo N.F. (1960.) iz Kaknja. Izvršenim pregledom tijela uočeno je više fizičkih ozljeda za koje postoje sumnja da su nastale nasilnim putem", priopćeno je iz MUP-a Zeničko-dobojske županije (ZDŽ).

O navedenom događaju upoznat je dežurni tužitelj županijskog Tužiteljstva ZDŽ koji je zajedno sa službenicima Sektora kriminalističke policije Uprave policije Ministarstva unutarnjih poslova (MUP) ZDŽ, Specijalne policijske postrojbe i Policijske postaje Kakanj, izašao na mjesto događaja te rukovodio očevidnim radnjama, piše 'Dnevni avaz'.

"Obavljenim razgovorima sa svjedocima te izvršenim operativnim provjerama na terenu došlo se do saznanja da se u vezu s ozljeđivanjem preminule osobe može dovesti osoba H.N. (1972.) iz Kaknja koja je locirana, lišena slobode i nad kojom je zavedena kriminalistička obrada", navodi se u priopćenju MUP-a ZDŽ. 

"Kako je utvrđeno poduzetim aktivnostima na rasvjetljavanju kaznenog djela, ozljede preminuloj osobi su nanesene prilikom narušavanja javnog reda i mira, u večernjim satima, u ugostiteljskom objektu u ulici Alije Izetbegovića u Kaknju", navode iz županijskog MUP-a.

Prema nalogu postupajućeg tužitelja, naređena je obdukcija tijela preminule osobe, kako bi se utvrdio točan uzrok smrti.