TRAGIČAN EPILOG PROMETNE S MEĐINA U mostarskoj bolnici preminula teško ozlijeđena djevojka iz prometne nezgode

Bijela ruža

Djevojka M. M. (2001.) koja je teško nastradala u prometnoj nesreći na cesti Mostar - Široki Brijeg u mjestu 'Međine' u noći sa subote na nedjelju, preminula je jučer u Sveučilišnoj kliničkoj bolnici u Mostaru.

"Nažalost, možemo potvrditi informaciju da je jučer, 24. svibnja 2023. godine, unatoč naporima lječnika, preminula ženska osoba M. M. (2001.) na Odjelu za anesteziju, reanimaciju i intenzivno liječenje SKB Mostar", potvrdili su za hercegovina.info iz mostarske bolnice. 

Podsjetimo, četiri osobe su ukupno ozlijeđene u teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila na magistralnoj cesti Mostar - Široki Brijeg, u mjestu Međine, na lokalitetu Troskoti.

U spomenutoj nesreći sudjelovala su dva osobna automobila, riječ je o Mercedesu i Passatu. Jedna osoba je zadobila teške tjelesne ozljede, dok su kod tri osobe konstatirane ozljede neutvrđenog stupnja.

Jedan od automobila je nakon sudara sletio niz strminu, te je na istom nastala velika materijalna šteta.

Osim službenika Policijske uprave Mostar i hitne pomoći Mostar, u izvlačenju unesrećenih sudjelovali su i pripadnici Profesionalne vatrogasne postrojbe Mostar čija je intervencija trajala od 3:25 sati pa do 5:10 sati.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.