TRAGIČAN DOGAĐAJ Zbog ubojstva koje je počinio policajac, nedjelja u Tuzli je dan žalosti

Amra Kahrimanović
Dnevni avaz

Gradonačelnik Tuzle, dr.sc. Zijad Lugavić, donio je Odluku o proglašenju Dana žalosti na području grada Tuzle, povodom tragičnog događaja i gubitka života sugrađanke Amre Kahrimanović.

Dan 11. veljače 2024. godine (nedjelja) proglašava se Danom žalosti na području grada Tuzle.

Dan žalosti bit će obilježen spuštanjem zastava na pola koplja na zgradi Gradske uprave, kao i na zgradama javnih poduzeća i javnih ustanova širom grada. U skladu s danom žalosti, na javnim mjestima neće se održavati programi javnog, kulturnog i zabavnog karaktera. Također, neće se emitirati glazba u ugostiteljskim i drugim javnim objektima.

Svi mediji sa područja grada Tuzle obavezuju se da svoje programske sadržaje prilagode Danu žalosti i da se suzdrže od emitiranja sadržaja koji bi mogli narušiti solidarnost i suosjećanje s obitelji i prijateljima preminule Amre Kahrimanović.

Gradonačelnik Grada Tuzle, dr.sc. Zijad Lugavić izražava svoju najdublju sućut obitelji, prijateljima i svim građankama i građanima Tuzle koji su pogođeni tragičnim gubitkom života Amre Kahrimanović, navedeno je iz Ureda za informiranje Grada Tuzla.