TRAGEDIJA U prometnoj nesreći poginula tri maloljetnika, četvrtom se bore za život

Rožaje prometna nesreća
Privatni arhiv

Tri 16-godišnje muške osobe iz Rožaja, A.M., S.M. i I.D., poginule su u prometnoj nesreći u Crnoj Gori na magistralnoj cesti Rožaje - Bać, u blizini zone Zeleni, pišu crnogorske 'Vijesti'.

Četvrti suputnik iz automobila, F.D. (16), životno je ugrožen.

On je nakon nesreće s teškim ozljedama prevezen u bolnicu u Beranama, gdje se liječnici bore za njegov život. Auto je sletio u rijeku Ibar.

Zbog smrti trojice Rožajaca, koji su nastradali sinoć u teškoj prometnoj nesreći, 18. i 19. veljače, proglašeni su danima žalosti u Rožajama. Iz Operativno komunikacijskog centra (OKC) Uprave policije su kazali da su poginuli A.M. (16), S.M. (16) i I.D. (16). Teške ozljede je zadobio maloljetnik F.D., prenosi RTCG.

Odlukom predsjednika Općine Rožaje Rahmana Husovića, subota 18. veljače i nedjelja, 19. veljače 2023. godine proglašeni su danima žalosti na teritoriji općine Rožaje, povodom smrti trojice mladih Rožajaca, koji su život izgubili u teškoj prometnoj nezgodi.

"Srca svih građana Rožaja danas kucaju kao jedno. Dijelimo neizmjernu bol i duboko susjećamo sa obiteljima poginulih mladića. Naša zajednica se suočila sa ogromnim gubitkom", napisao je predsjednik Husović.