TRAGEDIJA U prometnoj nesreći kod Livna smrtno stradale četiri mlade osobe

rotacija pljačka, razbojništvo, Dubrovnik, krijumčarenje, marihuana, ubojstvo
Hercegovina.info

Četiri osobe smrtno su stradale u prometnoj nesreći koja se sinoć dogodila u mjestu Kovačić kod Livna, izvijestio je u petak MUP Hercegbosanske županije (HBŽ).

Sinoć u 23.15 sati dogodila se prometna nesreća na magistralnom putu M-6.1 Livno - Bosansko Grahovo, u mjestu Kovačić pored Livna, u kojoj je 21-godisnji J.M. iz Livna upravljajući vozilom marke "Golf" smrtno stradao na mjestu nesreće, kao i njegova suvozačica 20-godišnja S.V. iz Livna.

Suputnici u istom vozilu 20-godišnji V.V. iz Livna i 19-godišnja I.R. iz Livna prevezeni su u Županijsku bolnicu u Livnu, gdje su od zadobivenih ozljeda noćas preminuli.

Drugi sudionik prometne nesreće, 46-godišnji T.P. iz Livna, koji je upravljao vozilom marke "Land Rover", zadobio je lakše tjelesne ozljede dok je njegov suvozač 38-godišnji I.Š. iz Livna zadobio teže tjelesne ozljede te se nalazi u Županijskoj bolnici u Livnu.

Jedan dio očevida na mjestu događaja obavili su noćas djelatnici PU Livno, Sektora kriminalstičke policije MUP-a HBŽ-a i dežurni Županijski tužitelj, dok će se drugi dio nastaviti tijekom dana, priopćio je MUP HBŽ-a.