TRAGEDIJA KOD BUGOJNA Od strujnog udara poginuli policajac i mještanin, a još dvije osobe su ozlijeđene

Bugojno policija očevid
Dnevni avaz

Dvije osobe smrtno su stradale sinoć od strujnog udara koji se dogodio prilikom zamjena sijalica na javnoj rasvjeti u mjestu Udurlije pored Bugojna.

Kako je za 'Dnevni avaz' potvrdio glasnogovornik MUP-a Srednjobosanske županije (SBŽ) Hasan Hodžić, nesreća je prijavljena u 18 sati.

"Dvije osobe su smrtno stradale, dok su dvije ozlijeđene tijekom pokušaja pomjeranja lampe na stubu rasvjete. Odmah po primanju dojave, pripadnici policije su izašli na mjesto događaja koji su u suradnji s nadležnim županijskim tužitlejstvom pristupili poduzimanju mjera iz svoje nadležnosti", rekao je Hodžić za 'Dnevni avaz'.

Smrtno su stradali Nikica R. i Pero B., dok su ozljede zadobili J.Š. (1963.) i Z.D. (1972.). Ovu informaciju je za medije potvrdio načelnik Općine Bugojno Hasan Ajkunić.

Tragedija se dogodila tijekom manifestacije 'Udurlijada'. Očevid na terenu su obavili pripadnici Policijske postaje Bugojno. Jedan od smrtno stradalih je bio uposlenik MUP-a SBŽ.

"Svi smo potreseni smrću dvojice Bugojanaca i gubitak je ovo za cijeli grad. Obiteljima poginulih izražavam najdublju sućut u svoje, ali i u ime sugrađana, a ozlijeđenim želim što brži oporavak. Dan sahrane smrtno stradalih bit će i Dan žalosti u Bugojnu", istaknuo je načelnik Ajkunić.

Ozlijeđeni su prevezeni u bolnicu Travnik, a nakon pregleda vraćeni su u bolnicu Bugojno.