TOMISLAVGRAD Nakon policijske potjere uhićeni s kokainom i marihuanom

Tomislavgrad ulaz
Hercegovina.info

Djelatnici PU Tomislavgrad podnijeli su Županijskom tužiteljstvu HBŽ-a izvješće o počinjenom kaznenom djelu protiv T.B. rođenom 1995. godine u Prozor – Rami , zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo „Neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga“.

"Naime, dana 28.02.2021. godine oko 17.00 sati na patrolnom punktu u mjestu Mokronoge, Tomislavgrad, od stane policijskih službenika PP Tomislavgrad, pokušano je zaustavljanje motornog vozila marke „Golf“ registracijskih oznaka K 48 O 243. Međutim, vozač nije zaustavio motorno vozilo na upozorenje djelatnika policije nego se okrenuo i krenuo u pravcu Tomislavgrada gdje dolaskom do križanja za mjesto Kuk i Lug silazi s magistralnog puta i upućuje se prema mjestu Kuk. Kretanje vozač Golfa nastavlja u pravcu polja po makadamskom putu gdje je od policiji službenika zaustavljen. Nakon čega se utvrđuje da je vozilom upravljao T.B. rođen 1995. godine u Prozor –Rama, a kao suvozač nalazila se M.N. rođena 1998. godine u Mostaru.

Tijekom kriminalističke obrade nad T.B. došlo se do saznanja da je isti u mjestu Lug odbacio vrećicu u kojoj se nalazila određena količina opojne droge marihuane i kokaina, koja je pronađena od strane djelatnika PU Tomislavgrad i izuzeta. Nakon kriminalističke obrade uz Izvješće o počinjenom kaznenom djelu T.B. je predan Županijskom tužiteljstvu na daljnje postupanje zbog postojanja osnova sumnje da je počinio kazneno djelo „Neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga“ iz čl. 238 KZ F BiH", stoji u priopćenju MUP-a HBŽ-a.