TKO JE MONSTRUM-UBOJICA EMIN MUSTAFIĆ? Zlostavljao čovjeka i psa, sve objavljivao na internetu

Emin Mustafić Tuzla

U tuzlanskom naselju Miladije sinoć je Emin Mustafić usmrtio Ismara K., nakon čega je uhićen.

Ubojstvo se dogodilo oko 19:40 sati, a Emin je usmrtio Ismara pucnjem iz pištolja. 

Emin Mustafić je osoba koja je od ranije poznata policiji. Naime, on je u srpnju 2020. godine, zajedno s Amirom Mujićem, počinio kazneno djelo nasilničko ponašanje s ciljem nanošenja teških tjelesnih ozljeda.

"Oni su osumnjičeni da su 7. srpnja 2020. godine pozvali oštećenog E. M. u stan koji je koristio Mustafić, a u kojem se nalazilo više osoba, te su ga odmah po ulasku u stan počeli udarati rukama, nogama, manjim tegom i palicom po glavi i cijelom tijelu. Nakon toga su mu svezali ruke i noge i nastavili ga udarati, a takvo nasilno ponašanje su povremeno ponavljali nekoliko sati tijekom dana nanijevši mu veći broj ozljeda, te su snimku zlostavljanja objavili na internetu. Nakon nekoliko sati nasilništva nad oštećenim, netko od prisutnih ga je izveo iz stana i smjestio u taksi"

Pripadnici Odjeljenja kriminalističke policije PU Tuzla su osumnjičene lišili slobode 14. srpnja, nad njima je izvršena kriminalistička obrada, te su uz izvješće o počinjenom kaznenom djelu predati u nadležnost Tužiteljstva. Postupajući tužitelj je donio naredbu o provođenju istrage i ispitao osumnjičene.

Na društvenim mrežama se pojavila snimka na kojoj se pored premlaćivanja muškarca vidi i zlostavljanje psa. U vezu s kaznenim djelom teška krađa koje je počinjeno u kući u Tuzli, kao i za krađu psa osumnjičen je Emin Mustafić. Pas je nepovrijeđen vraćen vlasnicima, a pronađeni su i ukradeni predmeti", naveli su iz Tužiteljstva TŽ tada.

Još uvijek nije poznato što je motiv ovog stravičnog djela.