VIDEO  Težak sudar u Ljubuškom, vozila se nakon sudara zapalila

Požar Ljubuški sudar
Čitatelj

Večeras oko 20:15 sati u Ljubuškom se dogodila teža prometna nesreća u kojoj su sudjelovala dva osobna automobila.

Jedan od osobnih automobila (Audi) se nakon sudara zapalio, a požar se proširio i na drugi osobni automobil (Mercedes). Sudar se dogodio na lokalitetu Teskera kod Ljubuškog.

Prema riječima očevidaca, svi putnici su prije izbijanja požara izvučeni iz vozila, međutim za sada nije poznato koliko je osoba zadobilo ozljede uslijed sudara.

Na mjesto događaja su izašli ljubuški vatrogasci, hitne pomoći Ljubuški kao i službenici Policijske uprave Ljubuški. Trenutno je na mjestu sudara obustavljen promet do okončanja očevida.

Požar Ljubuški sudar

Kako su potvrdili vatrogasci Ljubuškog za Hercegovina.info, prijavu o prometnoj nesreći i požaru na vozilima koja su sudjelovala u sudaru su dobili u 20:15 sati. Na mjestu događaja intervenirala su tri vatrogasca s dva vozila.

Nakon sudara prvo je došlo do požara na vozilu Audi, a vatra se potom proširila na vozilo Mercedes. Intervencija vatrogasaca završila je u 21:55 sati.

Viša stručna suradnica i službenica za odnose s javnošću županijskog Tužiteljstva županije Zapadnohercegovačke Petrunjela Matijević za Hercegovina.info potvrdila je kako dežurni tužitelj nije obaviješten o ovoj prometnoj nesreći, a ovlaštene službene osobe Policijske uprave Ljubuški poduzimaju potrebne radnje u cilju rasvjetljavanja događaja.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.