Težak sudar kod Nevesinja, dvije osobe prebačene u mostarsku bolnicu

Sudar kod Nevesinja
Radio Nevesinje

Policijskoj upravi Trebinje, u četvrtak oko 13 sati, prijavljeno je da se na magistralnoj cesti Nevesinje – Kilavci, u mjestu Dijela, općina Nevesinje, dogodila teža prometna nezgoda u kojoj su ozlijeđene dvije osobe.

Na mjestu nezgode izvršen je očevid, te je utvrđeno da je u prometnoj nezgodi sudjelovalo vozilo marke VW Caddy, kojim je upravljala osoba inicijala Z.O., i vozilo marke VW tip 255 kojim je upravljala osoba inicijala V.S. 

U ovoj prometnoj nezgodi teške tjelesne ozljede zadobila su oba vozača navedenih vozila, koji su zbog težine ozljeda prevezeni i hospitaliziran u Sveučilišnu kliničku bolnicu Mostar.

Pokušali smo saznati o kakvim ozljedama se radi, te jesu li navedene osobe i dalje zadržane u mostarskoj bolnici, ali iz Ureda za informiranje SKB Mostar nismo dobili odgovor.

Policijska uprava Trebinje apelira na sve vozače motornih vozila da poštuju prometna pravila i propise, posebno kada je u pitanju ograničenje brzine kretanja, a poseban apel se upućuje vozačima da ne upravljaju vozilom pod utjecajem alkohola ili drugih psihoaktivnih supstanci koje mogu utjecati na psihofizičku sposobnost upravljanja vozilom.