TEŽA NEZGODA IZMEĐU NEVESINJA I GACKA Poznat identitet poginule osobe. Jedan vozač uhićen

Rotacije policija noć kolona
Hercegovina.info

Pješak čiji su inicijali M.M. (35) iz Nevesinja poginuo je u prometnoj nesreći u Gacku u kojoj su sudjelovala i dva automobila, priopćeno je iz trebinjske Policijske uprave.

U priopćenju se navodi da je policiji u Gacku jučer u 18:50 sati prijavljeno da se u mjestu Gračanica u ovoj općini, na magistralnoj cesti Gacko-Nevesinje, dogodila prometna nezgoda u kojoj su sudjelovali automobili Audi A4, Passat i pješak M.M.

Uhićena je osoba čiji su inicijali O.K. iz Gacka, koja je upravljala Audijem, i policija poduzima mjere i radnje s ciljem dokumentiranja kaznenog djela 'Ugrožavanje javnog prometa', navodi Srna.

Passatom je, kako se navodi, upravljala osoba čiji su inicijali M.U. iz Gacka. Očevid je izvršila policija iz Gacka sa dežurnim tužiteljem Okružnog javnog tužiteljstva u Trebinju.

Policijska uprava Trebinje apelira na vozače da u novogodišnjim i božićnim praznicima poštuju zakonska ograničenja brzine i da ne voze pod utjecajem alkohola, lijekova ili psihoaktivnih supstanci.

U priopćenju se navodi da su prekoračenje brzine i vožnja pod utjecajem alkohola, lijekova ili psihoaktivnih supstanci glavni uzroci prometnih nezgoda, vrlo često sa najtežim posljedicama.