TEŠKE OZLJEDE Nakon nezgode kod Metkovića, biciklist preminuo u mostarskoj bolnici

SKB Mostar
Hercegovina.info

U prometnoj nesreći koja se 7. prosinca, nešto iza 17 sati, dogodila na D-62 koja povezuje Metković i Kulu Norinsku, smrtno je stradao 51-godišnji državljanin RH koji ima prebivalište u BiH, navodi se u informaciji iz Policijske uprave Dubrovačko - neretvanske.

Do prometne nesreće je došlo kada je 59-godišnji vozač osobnog vozila dubrovačkih registarskih oznaka, krećući se iz smjera Metkovića u smjeru Kule Norinske, udario u spomenutog 51-godišnjaka koji se u istom smjeru kretao biciklom, noseći na sebi reflektirajući prsluk

Od siline udara, biciklist je odbačen na travnatu površinu izvan ruba kolnika, pri čemu je zadobio teške tjelesne ozljede opasne po život.

Nakon ukazane liječničke pomoći, biciklist je prevezen u Sveučilišnu kliničku bolnicu Mostar gdje je od zadobivenih ozljeda, na žalost, preminuo.

Iz Sveučilišne kliničke bolnice (SKB) Mostar za Hercegovina.info potvrđeno je da je u tu ustanovu zaprimljen pacijent I.R. (1969.) sa teškim tjelesnim ozljedama. "Unatoč naporima naših liječnika, zbog težine zadobivenih ozljeda, osoba je nažalost preminula tijekom noći", navodi se u informaciji iz Ureda za informiranje SKB Mostar.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.