TEŠKE OZLJEDE Bivši sudionik realityja pregazio maloljetnog sina poznatog bh. redatelja

Prometna nesreća Spahović Sarajevo
Klix

U petak navečer oko 21 sat u ulici Hamdije Kreševljakovića u središtu Sarajeva došlo je do prometne nesreće u kojoj je ozlijeđen maloljetni pješak (2005.).

Na njega je osobnim automobilom Porsche naletio Benjamin S., javnosti poznat po učešću u reality emisiji 'Parovi', ali i po drugim kaznenim djelima.

Benjamin S. je uhićen od strane službenika policije Sarajevske županije, te je predan u dakhu nadležnost tužiteljstvu te županije. Kako prenosi 'Dnevni avaz', upravo se vozač Porschea, nakon učešća u reality emisiji, dao u kriminalne aktivnosti odnosno izvršio je 2019. godine razbojništvo u jednoj benzinskoj crpki na području Vogošće.

Za učešće u ovom razbojništvu osuđen je bio na dvije godine i sedam mjeseci zatvora.

Naknadno se oglasio i bosanskohercegovački redatelj Danis Tanović, koji je objavom na društvenim mrežama potvrdio da je u svojstvu pješaka, u navedenoj prometnoj nesreći, bio njegov sin.

"Hvala vam svima koji ste uz nas u ovom teškom trenutku. Hvala policajcu koji se zadesio na mjestu nesreće i odmah zatražio pomoć, hvala Hitnoj pomoći na brzoj intervenciji, hvala osoblju CUM-a i svim doktorima koji su pomogli da Orhan preživi prve kritične trenutke. Nadamo se da će Orhan biti dobro i da će nam se uskoro vratiti. Čuvajte, volite i pazite svoje bližnje", napisao je Danis Tanović.

Također, na društvenim mrežama se oglasila i njegova supruga Maelys de Rudder: "Moj predivni sin Orhan treba vašu ljubav upravo sada. On je zgodan, ljubazan i snažan 17-godišnjak, koji ispunjava naše dane radošću i životom. U petak ga je udario automobil koji je vozio prebrzo. O njemu brine najprofesionalnije i najposvećenije medicinsko osoblje i znam da je u najboljim rukama. Molim se za njegov potpuni oporavak. Molimo vas da nam se pridružite svojim molitvama. Hvala vam".