TEŠKE KRAĐE Bosanci se udružili pa u Nevesinju u dva navrata napravili štetu od 23 000 KM

privedeni, huligani, krivotvorenje, pritvor, tužiteljstvo, Sarajevo, pucnjava, uhićenje, granična policija, tjeralica, uhićenje, granična policija, pretres, tužiteljstvo, razbojništvo, granična policija, uhićenje, tjeralica, teška krađa, Nevesinje, tužiteljstvo

Nevesinjska policija uhitila je dvije osobe iz Zenice čiji su inicijali DŽ.S. i D.S. i osobu iz Travnika čiji su inicijali A.H., osumnjičene da su na području Nevesinja izvršile dvije teške krađe na štetu trgovačkih objekata, a pričinjena materijalna šteta je oko 23.000 KM.

Kaznena djela evidentirana su 9. i 19. studenog, a osobe su prekjučer uhićene, priopćeno je iz Policijske uprave Trebinje, prenosi Srna.

"Za navedene osobe postoji osnov sumnje da su kao organizirana grupa vršile kaznena djela iz oblasti imovinskih kaznenih djela na teritoriji Republike Srpske", navedeno je u priopćenju.

Pripadnici Policijske uprave Trebinje izvršili su kriminalističku obradu nad uhićenim osobama.

Sve mjere i radnje s ciljem dokumentiranja počinjenih kaznenih djela policijski službenici poduzimaju pod nadzorom Okružnog javnog tužiteljstva u Trebinju.