TEŠKA PROMETNA NESREĆA Troje ozlijeđenih u izravnom sudaru na ulazu u Stolac

Stolac sudar
Stolac.city

Tri osobe su ozlijeđene u težoj prometnoj nesreći koja se dogodila na ulazu u Stolac, u naselju Gorica, potvrđeno je za Hercegovina.info iz MUP-a Hercegovačko - neretvanske županije.

U izravnom sudaru, koji se dogodio oko 13 sati, sudjelovala su dva osobna automobila, i to jedan Peugeot reg. oznaka Republike Hrvatske (RH) i drugi Peugeot reg. oznaka Bosne i Hercegovine (BiH). U autu s oznakama RH za upravljačem je bio B.B. (1998.) iz Gradca, dok je za upravljačem drugog vozila bio E.M. (2002.) iz Stoca. Kod oba vozača su konstatirane teške tjelesne ozljede, kao i kod osobe L.J. (1985.) iz Gradca, koja je bila kao suvozač u vozilu reg. oznaka RH.

Prema neslužbenim informacijama, jedan od automobila je vršio pretjecanje teretnog vozila, a u tom trenutku iz suprotnog smjera kretao se drugi osobni automobil. U nemogućnosti da završi obilaženje teretnog vozila, osobni automobil koji je vršio preticanje se izravno zabio u nadolazeće vozilo.

Stolac sudar

Zbog ove prometne nesreće došlo je do kraće obustave prometa, a do završetka očevida i uklanjanja vozila prometovalo se naizmjeničnim propuštanjem ostalih sudionika.

Očevid su na mjestu nezgode uradili službenici Policijske uprave Čapljina i policijske postaje Stolac.