TEŠKA PROMETNA NESREĆA NA M-17 Na mjesto nesreće kod stadiona Rođeni upućeno više vozila hitne pomoći i vatrogasaca

Prometna nesreća M-17 Vrapčići

Na magistralnoj cesti M-17, u naselju Vrapčići, u nesporednoj blizini stadiona 'Rođeni' došlo je do teške prometne nesreće oko 12:15 sati.

Kako saznaje portal hercegovina.info na mjesto nesreće je upućeno više vozila hitne pomoći, a za Hercegovina.info iz Profesionalne vatrogasne postrojbe Mostar potvrđeno je kako su upućena i dva vatrogasna vozila sa pet vatrogasaca.

Prometna nesreća M-17 Vrapčići

Kako neslužbeno saznajemo tri osobe su ozlijeđene u ovoj nesreći u kojoj su sudjelovala ukupno četiri vozila od kojih je jedno prilikom slijetanja s magistrale udarilo automobile koji su bili parkirani pored ceste. 

Prometna nesreća M-17 Vrapčići

Vozač osobnog automobila Seat iz za sada neutvrđenih razloga izgubio nadzor nad upravljačem automobila, te je izletio s magistralne ceste i udario u parkirana vozila. Oštećeni su dva vozila marke BMW, jedan Seat i Nissan. Nastala je velika materijalna šteta. Za upravljačem Seata bio je I.K. (1969.) koji je udario u druga parkirana vozila čiji su vlasnici A.M., Š.N. i A.M. Teške tjelesne ozljede zadobili su vozač Seata kao i putnici iz tog automobila Z.K. (1973.) i D.D. (1969.).

Službenici Policijske uprave Mostar su na mjestu događaja uradili očevid, te su uzeli izjave od svjedoka ove prometne nesreće. Ozlijeđeni su vozilima hitne pomoći transportirani u Kantonalnu bolnicu 'Dr. Safet Mujić' i u Sveučilišnu kliničku bolnicu.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.