TEŠKA NOĆ U dvije nezgode kod Mrkonjić Grada poginule četiri osobe, u Jajcu proglašen Dan žalosti

Policija rotacije noć cesta
Ilustracija/Hercegovina.info

Tri osobe iz Jajca poginule su sinoć u prometnoj nesreći kod Mrkonjić Grada, saznaju 'Nezavisne novine'.

Tragedija se u 19:43 sati dogodila u mjestu Crna Rijeka, a sudjelovala su dva vozila i to Mitshubishi, kojim je upravljao M.K. iz Šipova, te teretno vozilo Ford, u kojem je bilo sedam osoba, od čega su tri poginule, a četiri su ozlijeđene.

Kako je potvrđeno za 'Nezavisne novine', poginuli su S.C., E.Č. i S.P., svi iz Jajca. Očevid je obavio dežurni tužitelj Okružnog javnog tužiteljstva Banja Luka Slobodan Salić, zajedno sa policijom iz Mrkonjić Grada.

Tužitelj je naredio da se poduzmu sve potrebne istražne radnje i mjere na utvrđivanju svih okolnosti nesreće, a u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske bit će obavljena i obdukcija tijela poginulih.

'Dnevni avaz' navodi kako su poginula tri radnika. Isti medij navodi da je jedna od ozlijeđenih osoba zbog težine ozljeda prebačena u Sarajevo na dalje liječenje.

Povodom tragedije koja je zadesila Općinu Jajce, telegram sućuti kolektivu 'Struktura', obiteljima i prijateljima nesretno nastradalih sugrađana Senada P., Elvira Č. i Selvedina C. uputili su načelnik Edin Hozan i predsjedavajući Općinskog vijeća Jajce Josip Topić. Na dan sahrane u Jajcu će biti proglašen Dan žalosti.

Također, 'Dnevni avaz' navodi da je vozač BMW-a čiji su inicijali B.B. iz Banja Luke poginuo jutros u prometnoj nesreći u mjestu Sitnica kod Ribnika, rekla je glasnogovornik Policijske uprave Mrkonjić Grad Božana Vulin.

Vulin je navela da se prometna nesreća dogodila u 5:50 sati na regionalnoj cesti Čađavića - Srpske Toplice, kada je B.B. automobilom sletio sa kolnika.

Ona je dodala da su očevid na mjestu nesreće izvršili službenici Policijske postaje Ribnik uz suglasnost dežurnog tužitelja Okružnog tužiteljstva Banja Luka, koji je naredio da budu poduzete sve mjere i radnje s ciljem utvrđivanja uzroka prometne nesreće.