TEŠKA NESREĆA KOD ŠIROKOG Jedan 18-godišnjak poginuo, drugi sa teškim ozljedama završio u bolnici

Policija rotacije noć cesta
Ilustracija/Hercegovina.info

Protekle noći oko 3 sata u mjestu Privalj kod Širokog Brijega dogodila se teška prometna nesreća u kojoj je jedna osoba izgubila život, dok je još jedna osoba teško ozlijeđena, potvrđeno je za Hercegovina.info iz Tužiteljstva županije Zapadnohercegovačke.

Djelatnici Doma zdravlja Široki Brijeg su obavijestili Policijsku upravu (PU) Široki Brijeg da je došlo do samoslijetanja osobnog automobila Opel Vectra u navedenom mjestu.

Vozač V.K. (2004.) je na mjestu prometne nesreće podlegao od zadobivenih ozljeda, dok je suvozač I.M. (2004.) zadobio teške tjelesne ozljede i prebačen je u Sveučilišnu kliničku bolnicu (SKB) Mostar na dalje liječenje.

Dežurni tužitelj Borislav Čuljak je prisustvovao očevidu, te je po njegovu nalogu zatražena obdukcija tijela preminulog, a naređeno je i tehničko vještačenje, te medicinsko vještačenje zadobivenih ozljeda kod I.M., kao i poduzimanje drugih istražnih radnji u cilju rasvjetljavanja ovog tragičnog događaja, navela je za Hercegovina.info glasnogovornica Tužiteljstva ŽZH Široki Brijeg Petrunjela Matijević.