VIDEO  TEŠKA NESREĆA Automobil 'pokosio' tri djevojčice između Mostara i Blagaja

prometna nesreća Blagaj
hercegovina.info

U večernjim satima došlo je do teške prometne nesreće na cesti između Mostara i Blagaja, pred ulazom u to mostarsko prigradsko naselje.

Kako je za Hercegovina.info potvrđeno iz MUP-a Hercegovačko - neretvanske županije, osobni automobil BMW je udario tri pješakinje koje su izlazile iz autobusa. Riječ je o djevojčicama (16), ali još nema informacija koje su životne dobi.

Na mjesto događaja izašlo je više vozila hitne pomoći koja su ozlijeđene prevezli u obje mostarske bolnice. Dvije djevojčice su vozilom hitne pomoći prebačene u Kantonalnu bolnicu 'Dr. Safet Mujić', dok je jedna prebačena u Sveučilišnu kliničku bolnicu Mostar, potvrđeno je za Hercegovina.info iz MUP-a HNŽ. Također, na terenu su djelovali i pripadnici Profesionalne vatrogasne postrojbe Mostar.

prometna nesreća Blagaj

Mjesto gdje je došlo do prometne nesreće osiguravaju pripadnici Policijske uprave Mostar. Prometna nesreća je zabilježena oko 19:15 sati. Stupanj ozljeda kod ozlijeđenih osoba tek treba biti utvrđen.

prometna nesreća Blagaj

Od trenutka nesreće, dio ceste na ulazu u Blagaj je zatvoren do okončanja očevida. Vozila se preusmjeravaju alternativnim pravcima. Po naredbi dežurnog tužitelja, automobil BMW će biti prebačen u krug Policijske uprave Mostar gdje će se obaviti neophodna vještačenja.