SVJEDOK UBOJSTVA "Mislio sam da je u pitanju moja majka, djeca su počela bježati"

Ubojstvo u Sarajevu
hercegovina.info

Usred bijela dana, u Vilsonovom šetalištu u Sarajevu, u blizini džamije i mjestu na kojem je bio veliki broj roditelja s djecom dogodilo se ubojstvo. S više hitaca je ubijen muškarac, a drugi je uhićen od strane policije. U neposrednoj blizini ubojstva našao se i fotoreporter portala Hercegovina.info koji je razgovarao s jednim od svjedoka ubojstva.

"Krenuo sam u džamiju 200 metara ispod. Odjednom sam začuo rafale, deset hitaca. Mislio sam da su u pitanju petarde. U stanju sam šoka. Mislio sam da mi je majka stradala koja tu radi. Ima dijabetes, čak joj je bilo i pozlilo. Ovo je strašno, nemam riječi", kazao je svjedok ubojstva 22-godišnji Aldin Sirbubalo.

Na mjestu ubojstva našao se i veći broj djece.

"Krenuo sam trčati, a bilo je ovdje i veliki broj djece koja su počela trčati. Osjećam se ugroženo. Netko treba odgovarati za sve ovo, možda čak i oni na vrhu vlasti. Ovo je poražavajuće. Imam 22 godine, ali ovu situaciju, cjelokupnu, u Bosni i Hercegovini i Sarajevu ne pamtim", kazao je svjedok.

Podsjetimo, ubojstvo se dogodilo nešto prije 17 sati. Na mjestu događaja su i pripadnici policije koji vrše očevid.

Ubojstvo u Sarajevu

UBOJICA UHIĆEN Novo ubojstvo u Sarajevu

Na Vilsonovom šetalištu u Sarajevu danas je ubijen muškarac, potvrđeno je iz MUP-a Sarajevske županije. "Oko 16.50 sati, u Vilsonovom šetalištu, područje općine…

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.