SVE PIJANO Zaključao ih u kafiću, a onda je počela opća tučnjava

Tučnjava kafić
Ilustracija

, saznaju 'Nezavisne novine'.

"Zbog narušavanja javnog reda i mira u većem obimu uhićene su osobe inicijala Ž.S., M.J., D.V., A.Z.R. i A.Z.R. Nadležnoj policijskoj postaji Policijske uprave Banja Luka, iste večeri oko 4 sata, prijavljeno je, da je u ugostiteljskom objektu u Banja Luci došlo do tučnjave više osoba. 

Izlaskom na mjesto događaja utvrđeno je, da je radnik u ugostiteljskom objektu, Ž.S. nakon 2 sata, zaključao ugostiteljski objekat, a  preostale četiri osobe su ostale u prostorijama objekta, gdje su konzumirali alkoholna pića, nakon čega je došlo do međusobne tučnjave svih osoba", navedeno je u priopćenju.

Navodi se da su sve osobe podvrgnute ispitivanju na prisustvo alkohola i opojnih droga u organizmu, kojom prilikom je kod osobe Ž.S. utvrđeno 0,83 promila alkohola u organizmu, kod D.V. utvrđeno je 2,34 promila alkohola u organizmu, kod A.Z.R. utvrđeno je 1,21 promil alkohola u organizmu, kod A.Z.R. 1,23 promila alkohola u organizmu i navedeni je bio pozitivan na prisustvo opojne droge 'THC' u organizmu i kod osobe M.J. 1,65 promila alkohola u organizmu, a navedeni je odbio da se podvrgne ispitivanju na prisustvo opojnih droga u organizmu.

"Osobi Ž.S. uručen je prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja 'Tučnjava i fizički napad' i 'Posluživanje alkoholom', a ostalim osobama su uručeni prekršajni nalozi zbog počinjenog prekršaja 'Tučnjava i fizički napad' iz oblasti Zakona o javnom redu i miru. 

Također, osobi Đ.K. koja je odgovorna osoba u navedenom ugostiteljskom objektu uručen je prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja 'Propuštanje prijavljivanja narušavanja javnog reda i mira u ugostiteljskom objektu'", navedeno je u priopćenju.

O događaju je obaviješten dežurni sudac Osnovnog suda u Banja Luci - Odjeljenje za prekršaje.