SUVOZAČI U PROMETNOJ NESREĆI Braća preminulog Landeke na liječenju u SKB Mostar, jedan zadobio ozljede opasne po život

SUVOZAČI U PROMETNOJ NESREĆI Braća preminulog Landeke na liječenju u SKB Mostar, jedan zadobio ozljede opasne po život
Čitatelj

Mlađa braća preminulog Ivana Landeke koji je tragično stradao u nesreći kraj Širokog zadobila su teške tjelesne ozljede i nalaze se u Sveučilišnoj kliničkoj bolnici (SKB).

"M. L. (1999.) je hospitaliziran na Odjelu za anesteziju, reanimaciju i intenzivno liječenje SKB Mostar. Njegovo trenutno stanje je stabilno iako je zadobio teške tjelesne ozljede koje su opasne po život. M. L. (2001.) je hospitaliziran na Klinici za ortopediju. Zadobio je teške tjelesne ozljede koje nisu opasne po život. M. P. (1959.) je hospitaliziran na Klinici za kirurgiju. On je također zadobio teške tjelesne ozljede koje nisu opasne po život. S. L. (2011.) je zadobio lakše tjelesne ozljede te je nakon pregleda u Centru urgentne medicine otpušten na kućno liječenje", potvrdili su za hercegovina.info iz iz Ureda za informiranje SKB Mostar.

Podsjetimo, u ovoj prometnoj nesreći sudjelovala su dva osobna automobila, Passat za čijim upravljačem je bio M. P. (1959.) iz Mostara i Mercedes kojim je upravljao M. L. (1999.) iz Posušja.

Kao suputnici u Mercedesu su bila i braća od M. L., a riječ je o I. L. (1996.) i M. L. (2001.). U Passatu na mjestu suputnika nalazio se S. L. (2011.) iz Mostara. Od zadobivenih ozljeda preminuo je I. L., a ostale četiri osobe su oziljeđene.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.