Suprugu napao nožem ispred sinove kuće

napad, nož, pokušaj ubojstva, obračun, crna kronika, Subotica, Hrvat, napad nožem, pljačka, kladionica, prijetnja, nož

Đorđu Neškoviću (55) iz Boljanića, kod Doboja, nije bilo dovoljno što je godinama maltretirao svoju pedesetjednogodišnju suprugu, nego je odlučio da joj presudi nožem, ljut na nju što je prije dva mjeseca odlučila da više ne trpi nasilje te je napustila obiteljsku kuću i spas potražila kod sina.

Naime, Nešković je u ponedjeljak navečer došao u dvorište kuće u kojoj živi njihov sin, te na suprugu koja se zatekla ispred štale potegnuo nož, kojim joj je najprije nanio povredu ruke, a zatim ga je zabio u stomak.

“To je sve vidjela susjeda koja je dotrčala da pomogne nesretnoj ženi te ju je potom dovezla u Hitnu pomoć u Doboj, a zatim je zbog ozbiljnosti ozljeda prebačena u bolnicu. Drama se odvijala u dvorištu kuće koja se nalazi u blizini Osnovne škole ‘Petar Petrović Njegoš’ u Boljaniću”, priča izvor “Nezavisnih”.

Gdje je bio sin nesretne žene u trenutku kada je njegov otac nasrnuo na majku i kako je Nešković neopaženo ušao u dvorište nije bilo moguće saznati, jer su se mještani Boljanića odlučili za šutnju.

“Sin nije bio kod kuće, a žena je krenula u štalu da namiri stoku i tu ju je napao”, navode mještani. Žena je u bolnici i njezino stanje je trenutno stabilno.