Sunita Hindić divljala u ćeliji

sunita hindić bošnjaković, osumnjičena, ubojstvo, Buna, sunita hindić bošnjaković, ročište, produženje pritvora, HNŽ, tužiteljstvo hnž, sunita hindić bošnjaković, Nino Ivanković, sunita hindić bošnjaković, osumnjičena za ubojstvo, Nada Dalipagić, nagodba, sunita hindić bošnjaković, optužnica, tužiteljstvo hnž
PIXSELL

Zbog povrede Pravilnika o kućnom redu Kaznenopopravnog zavoda Mostar, Suniti Hindić (21), osumnjičenoj za ubojstvo Nine Ivankovića (55), vlasnika motela "Villa Ivanković" u Buni, Županijski sud u Mostaru je izrekao zabranu posjeta na razdoblje od 30 dana.

Ona je 29. veljače u podne, u naletu bijesa, razbila staklo na prozoru u svojoj ćeliji te se posjekla po rukama u predjelu lakta, dok je zatvorskim policajcima koji su intervenirali upućivala pogrdne riječi i psovke.

Iako je odmah pozvana ekipa Hitne pomoći, kako je potvrđeno za Dnevni avaz, ona je odbila liječnički pregled pa stupanj ozljeda nije ni utvrđen.

- Ovo nije prvi put da ona, praktično, skreće pažnju na sebe i da se nedolično ponaša, ali daleko od toga da je pokušala suicid. Mi smo odmah reagirali i zatražili sankcije, a odbijen nam je zahtjev o njenom premještanju u Tuzlu - rečeno je iz Uprave KPZ-a Mostar.

Njoj je i ranije, zbog nedoličnog ponašanja, nakon što se dovikivala sa zatvorenikom iz susjedne ćelije, izrečena zabrana posjeta koja je trajala deset dana.

Dok u pritvoru čeka na podizanje optužnice za ubojstvo Ivankovića, Hindić je u Općinskom sudu Mostar optužena za tešku krađu. Ivanković je ubijen iz vatrenog oružja početkom listopada prošle godine, a Sunita Hindić nekoliko dana nakon toga s obje slomljene noge predala se policiji u Travniku.