Suludi čin roditelja: Pokušali vlastitu kćer i još dvije osobe zapaliti benzinom

pljačka banke, pljačka, lopovi, Kredo banka, crna kronika, Branka Pavošević, Ivo Sanader, uskok, crna kronika, imigranti, crna kronika, crna kronika, crna kronika, crna kronika, droga, droga, heroin, uhićenje, Split, crna kronika, Metković, Ploče, krađe, crna kronika, studentica, Split, silovanje, policija, uhićenje policajca, fotografije, crna kronika, ubojstvo, Zagreb, tragedija, KB Dubrava, supružnici, pokušaj ubojstva, Divljanje supružnika, teško objašnjivi incident, dobitnika zlatne medalje za proizvodnju meda, vozačica, U prometnoj nesreći, lakše ozlijeđen, prometna nesreća, poginuo vozač, Opća bolnica u Karlovcu, na državnoj cesti D 1, Božo Petrov, Metković, gradonačelnik Metkovića, Policijski presretač, na autocesti A4, Mobilni tim prometne policije, silovanje, konobar, Hvar, crna kronika, knin, drama, Policijski dužnosnici, teška prometna nesreća, pogibija, napadač, navijači, Policijski dužnosnici, pomoć, bijelo roblje, Hrvatska zemlja, pokušaj ubojstva, Policijski
U istom objektu žive i oštećenici među kojima su i sin i šogor kućevlasnice

Supružnici iz okolice Bjelovara Zdravko (48) i Ivanka Tisanić (41) osumnjičeni su za pokušaj ubojstva vlastite kćeri M. T (21) i još dviju osoba M. H. G. (31) i I. B. (35) koje su u utorak oko 23 sata zalili benzinom i pokušali zapaliti.

Supružnici su strpani u pritvor. Kako smo izvijestili, nezabilježena drama dogodila se u dvorištu obiteljske kuće na zagrebačkoj Vrapčanskoj cesti u kojoj kao podstanarka živi 21-godišnjakinja. U istom objektu žive i oštećenici među kojima su i sin i šogor kućevlasnice.

Podsjećamo, dok je majka Ivanka u histeričnom napadu uhvatila kćer za kosu, počupala i prisilno dovukla u dvorište otac je u rukama držao upaljač i kanistar s pet litara benzina u namjeri da kćer usmrti. Kresnuo je upaljačem, ali, srećom, upaljač nije htio upaliti. Trenutak nepažnje djevojka je iskoristila za bijeg. Otac je polio benzinom i dvojicu spomenutih muškaraca koji su dopratili djevojku kući nakon što je pobjegla od roditelja koji su je te večeri iznenadno posjetili. Po svemu sudeći, sa suludim namjerama.

Roditelji iz Bjelovara donijeli su sa sobom kanistar benzina. Divljanje supružnika ispred tuđeg doma odvijao se i pred malodobnom djecom obitelji i rođaka kućevlasnika. Nesretnoj djevojci vlastiti roditelji prijetili su više puta, najprije tjerali od doma pod izlikom da potraži posao i makne im se iz kuće. Kćerka je doista našla posao u jednoj zagrebačkoj pekari i osamostalila se.

No, poremećeni supružnici slali su joj prijeteća pisma. Ostalo je nepoznato zašto su otac i majka maltretirali kćer koja u konačnici više i ne živi s njima. Ostalo je sve na seoskim pričama i naklapanjima. Kako neslužbeno doznajemo nasilni bračni par potpuno je nepoznat policiji. Inače, bave se pčelarstvom na svom imanju i za tu djelatnost imaju registrirano obiteljsko gospodarstvo.

Čak štoviše, prije dvije godine bili su i jedni od dobitnika zlatne medalje za proizvodnju meda na domaćim sajmovima, pa se njihov proizvod mogao kupiti na tamošnjim štandovima. Dosad normalna pa čak i uspješna obitelj zaprepastila je domaću javnost teško objašnjivim incidentom.

novilist.hr