SUKOB ISPRED ŠKOLE Maloljetnik u Sarajevu zadobio teške tjelesne ozljede

Mašinska škola Sarajevo
Avaz

MUP Sarajevske županije priopćio je detalje nakon tučnjave koja se danas dogodila ispred Srednje Mašinske škole u Sarajevu.

“Izlaskom na teren, policijski službenici su potvrdili navode iz prijave i ustanovili da je riječ o maloljetnicima. Maloljetnik, koji je učenik Srednje ugostiteljsko-turističke škole je zadobio ozljedu glave tvrdim predmetom. Na KCUS-u mu je konstatirana teška tjelesna ozljeda i zadržan je na opservaciji'', priopćeno je iz MUP-a Sarajevske županije.

Drugi učenik je uhićen zbog nanošenja teških tjelesnih ozljeda.

''Drugi sudionik, učenik Srednje mašinske tehničke škole, pristupio je u pratnji roditelja u PU Centar. Obaviješten je dežurni tužitelj Županijskog tužiteljstva Sarajevske županije, te je nakon obavljenog očevida, maloljetnik – učenik SMTŠ, lišen slobode zbog kaznenog djela teška tjelesna ozljeda (član 172. KZ FBiH). Shodno Zakonu o zaštiti i postupanju s djecom i maloljetnicima u kaznenom postupku FBiH, druge informacije neće biti priopćavane”, navodi se u priopćenju.

Podsjećamo, prije nekoliko dana u Sarajevu je jedan učenik nožem napao vršnjaka te mu nanio teže tjelesne ozljede, dok je drugog učenika lakše ozljedio.