SUDAR KOMBIJA I KAMIONA U težoj prometnoj nesreći poginuo 31-godišnjak

Kiseljak prometna nesreća kamion i kombi
Bug.ba

U mjestu Jehovac blizu Kiseljaka tijekom popodneva se dogodila prometna nesreća u kojoj je smrtno stradao A.B. (31), saznaje 'Dnevni avaz'.

Do stravičnog sudara došlo je između kombija kojim je upravljao poginuli A.B. i kamiona Mercedes s prikolicom kojim je upravljao A.L. (40) iz Busovače, potvrđeno je iz Policijske postaje Kiseljak.

U kombiju je na mjestu suvozača bila E.B. koja je zadobila ozljede. Također, vozač kamiona je zatražio liječničku pomoć, te je nakon saniranja ozljeda otpušten iz bolnice, navodi bug.ba. Na mjesto ove prometne nesreće izašli su službenici policije, ekipa Hitne pomoći i vatrogasci koji su pomogli u izvlačenju unesrećenih.

Iz MUP-a Srednjobosanske županije je navedeno da je oko 13:20 sati u mjestu Jehovac, općina Kiseljak došlo do prometne nezgode kojom prilikom je došlo do kontakta teretnog motornog vozila marke Mercedes, kojim je upravljao A.L. (1981.) iz Busovače, i kombi vozila VW T2 kojim je upravljao A. B. (1990.) iz Kiseljaka, koji je u ovoj nezgodi smrtno stradao. 

U kombi vozilu su se nalazili još supruga stradalog, E.B. koja je zadobila teže tjelesne ozljede, te njihovo trogodišnje dijete Dž.B. i brat A.B. od kojih su E.B. i A.B. zbog zadobivenih ozljeda upućeni u Kantonalnu bolnicu Travnik, dok je djevojčica upućena u UKC Sarajevo. Provjerama je utvrđeno da ostali sudionici prometne nezgode koji su se nalazili u kombi vozilu nisu životno ugroženi.

U suradnji sa nadležnim Županijskim tužiteljstvom, očevidne radnje na mjestu navedene nezgode izvršili su službenici Odsjeka kriminalističke policije Policijske uprave Kiseljak.