STRAVIČNA PROMETNA NESREĆA U Ljubuškom poginuo suvozač (25), vozač zadobio tjelesne ozljede

Hitna pomoć policija rotacija
Ilustracija

Policijska uprava (PU) Ljubuški je sinoć u 19:10 sati dobila prijavu o prometnoj nesreći u mjestu Hrašljani u Ljubuškom. Riječ je bilo o samoslijetanju osobnog automobila.

Odmah po zaprimljenoj prijavi na mjesto događaja izašli su službenici PU Ljubuški kojom prilikom je utvrđeno da je osobnim motornim vozilom marke Lexus, bez registarskih oznaka, upravljao I. J. (25) iz Ljubuškog, a na mjestu suvozača nalazio se A. J. (25) iz Ljubuškog. 

A. J.  je vozilom Hitne pomoći Doma zdravlja Ljubuški prevezen u SKB Mostar gdje je od zadobivenih ozljeda u prometnoj nesreći preminuo, dok je osoba I.J. zadobila tjelesne ozljede za sada neutvrđenog stupnja.

Službenici PU Ljubuški su o svemu izvijestili dežurnog županijskog tužitelja županije Zapadnohercegovačke (ŽZH) u Širokom Brijegu, te na mjestu događaja izvršili očevidne radnje.

Motorno vozilo koje je sudjelovalo u ovoj prometnoj nesreći je izuzeto i smješteno u sabirni centar za vozila radi obavljanja potrebnih vještačenja, navedeno je iz Uprave policije MUP-a ŽZH.