SREDIŠNJA BOSNA Policija upala u kuću i zaplijenila 7 kg speeda, ali nisu pronašli vlasnika

Speed zapljena Busovača
MUP SBŽ

Poduzimajući koordinane planske aktivnosti u borbi protiv krivičnih djela iz oblasti zloupotrebe opojnih droga, službenici Uprave policije MUP-a Srednjobosanske županije realizirali su još jednu uspješnu akciju.

Naime, dana 2.6. ove godine u vremenu od 14:25 do 15:35 sati u mjestu Putiš, općina Busovača, na osnovu naredbe Općinskog suda Travnik službenici Sektora kriminalističke policije MUP-a, tima za borbu protiv zloupotrebe opojnih droga Policijske uprave Kiseljak i Policijske postaje Busovača izvršili su pretres obiteljske kuće koju koristi A.A. rođen 1989. godine.

Prilikom pretresa pronađeno je oko 7 kg bijele praškaste materije upakirane u više pvc vrećica, za koju se sumnja da je opojna droga speed.

Obzirom da osumnjičeni nije pronađen na adresi stanovanja, za istim je raspisana potraga, te se intenzivno radi na njegovom pronalasku. Navedene aktivnosti su realizirane u suradnji sa policijskim službenicima MUP-a Zeničko-dobojske županije.

Ovakve i slične aktivnosti policijskih službenika nastavljaju se i u narednom razdoblju, navedeno je iz MUP-a Srednjobosanske županije.