SRBIJANSKI ESKOBAR Likvidiran sa sedam metaka na benzinskoj crpki usred dana

Ubojstvo Ranko Radošević
Telegraf

Ranko Radošević (54) zvani Eskobar iz Nikšića ubijen je danas oko 11 sati na benzinskoj crpki u Rušnju (Srbija) u predgrađu Beograda, sa čak sedam hitaca iz pištolja, saznaje 'Telegraf'.

Po nalogu Višeg javnog tužiteljstva, naređena je obdukcija tijela likvidiranog. Policija je dala opis za počinitelje i to da je jedan visok 175, a drugi 180 centimetara. Muškarac za kojeg se sumnja da je ubio Radoševića imao je na sebi garderobu crne boje kao i patike i sitnije je građe.

U Radoševića je ubojica sa kapuljačom na glavi i kiruškom maskom preko usta i nosa ispalio sedam hitaca od kojih pet u tijeelo i dva u glavu. Tek kada je bio siguran da je obavio posao, sa suučesnikom je izašao iz lokala.

Pobjegli su Golfom 4 koji je je nađen zapaljen u Ulici Jedanaeste krajiške divizije u Rakovici. Za vozilo se saznalo da je ukradeno i to vjerojatno samo da posluži za likvidaciju.

Ubojstvo Ranko Radošević

"Na snazi je akcija 'Vihor', a sumnja se da su se osumnjičeni za zločin sklonili u neki stan u blizini mjesta likvidacije. Policija je uzela snimke sa nadzornih kamera sa crpke i radi se na identifikaciji muškaraca. Izuzeti su DNK tragovi sa mjesta likvidacije", kaže sugovornik 'Telegrafa' blizak istrazi.

Kako 'Telegraf' saznaje, Radošević je izvjesno vrijeme praćen i samo su čekali povoljan trenutak za likvidaciju. Na vještačenju je njegov mobilni telefon kako bi se utvrdilo je li možda imao kontakt sa osumnjičenima.

I Golf 4, za kojeg se sumnja da su koristili osumnječeni za ubojstvo, nalazi se na vještačenju. Nije poznato je li je vatra uništila sve tragove.

Ubijeni Ranko Radošević Eskobar, koji je ubijen danas na benzinskoj crpki u Rušnju, kako Telegraf saznaje, navodno je bio član bežanijskog klana Gorana Mijatovića koji je likvidiran u Beogradu i vođa nikšićkog klana koji je surađivao sa škaljarskim klanom na čijem je čelu bio Jovan Vukotić.

Bavio se švercom kokaina i skunka. Dovodio se u vezu sa Veljkom Belivukom i Markom Miljkovićem kada je kod njih pronađen automobil koji se vodi na njegovo ime.

Na mjestu ubojstva u Rušnju, koje se dogodilo danas oko 11 sati kada je prema informacijama 'Telegrafa' ubijen R. R. (54) poznat po nadimku Eskobar, policija je obavila očevid. Očevici su bili u šoku, a jednoj djevojci je pozlilo i iznijeli su stolicu da sjedne, druga žena plače, a muškarac se ispovraćao.