SPLITSKA POLICIJA OBJAVILA DETALJE UBOJSTVA Otkrili i što su pronašli u vozilu i domu osumnjičenog

ubojstvo u splitu, ubojstvo, Split
Veljko Martinović/Dalmatinskiportal.hr

Nakon što je dovršena kriminalistička istrage nad 49-godišnjim muškarcem iz Splita koji je jučer uhićen sumnje u ubojstvo 35-godišnjeg muškarca, splitska policija u nedjelju je objavila detalje zločina.

Naime, 49-godišnjak se sumnjiči da je 35-godišnjaka ubio 03. veljače 2022. godine na području Splita u osobnom automobilu iz vatrenog oružja, a potom je mrtvo tijelo ostavio na predjelu Malačka na Kozjaku.

"Dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 49-godišnjakom. Utvrđeno je postojanje osnovane sumnje da je ostvario obilježja kaznenog djela Ubojstvo na štetu 35-godišnjaka na način da je  03. veljače 2022.godine na području Splita u osobnom vozilu iz vatrenog oružja usmrtio 35-godišnjeg muškarca, a nakon čega je njegovo tijelo ostavio na predjelu Malačka", navode.

"U sklopu kriminalističkog istraživanja obavljeno je  više pretraga doma, vozila, te očevida na otvorenom prostoru. Pronađena su dva komada kratkog vatrenog oružja.  Nakon dovršenog istraživanja 49-godišnjak je uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzoniku", popćili su iz PU splitsko-dalmatinske.