SMRTNA POSLJEDICA U požaru skladišnog prostora poginula jedna osoba, ozlijeđena četiri vatrogasca

Požar Dom smreka Srebrenik
Dnevni avaz

Kod Srebrenika je danas izbio je požar u poduzeću 'Dom Smreka', potvrdio je za 'Dnevni avaz' dežurni u operativnom centru MUP-a Tuzlanske županije (TŽ).

"U 14.25 sati Policijska postaja Srebrenik zaprimila je prijavu da je došlo do požara u stovarištu građevinskog materijala poduzeća 'Dom Smreka' Srebrenik. Na mjesto događaja su upućeni policijski službenici, vatrogasci i Hitna služba", priopćeno je za 'Dnevni avaz' iz operativnog centra MUP-a TŽ.

Crni gusti dim nadvio se nad kućama. Klix navodi kako je jedna osoba smrtno stradala u požaru koji je danas zahvatio stovarište kompanije 'Dom smreka' u Srebreniku. Tom prilikom su ozlijeđena i četiri vatrogasca, koji su zatražili pomoć liječnika, od kojih su dvojica prevezeni u UKC Tuzla.

Hitne službe su, kako navodi glasnogovornica Uprave policije MUP-a TŽ Adnana Sprečić na mjestu događaja zatekli ozlijeđenu osobu, koja je prevezena u prostorije hitne pomoći, ali je uslijed zadobivenih ozljeda na žalost preminula.

"Smrt je potvrdio liječnik mrtvozornik Doma zdravlja Srebrenik a radi se o N. K. (1973.) iz Rapatnice. U međuvremenu, oko 16:25 sati požar je lokaliziran. O događaju je također obaviješten dežurni tužitelj Tužiteljstva TŽ, a na mjestu događaja nalaze se i istražitelji OKP PU Srebrenik", navodi Sprečić.