SKY Još dva mjeseca pritvora za narkobosa iz Trebinja, mostarskog policajca i još nekoliko osoba

italija, Srbin, Hrvat, pogreška, tužiteljstvo, prostitucija, Tuzla, ubojstvo, Zvornik, tužiteljstvo, pritvor, organizirani kriminal, zatvor, sky, zenica, presuda, optužnica, požar

Sud BiH prihvatio je prijedlog Tužiteljstva BiH i osumnjičenim suradnicima Milana M., narkobosa iz Trebinja produžio pritvor još za dva mjeseca.

Radi se između ostalog i Milanovom kumu Draženu Š., ali i policajcu MUP Hercegovačko - neretvanske županije Miroslavu Č., te uhićenima Vasiliju S. i Mitru B.

Oni su uhićeni 23. kolovoza ove godine i od tada se nalaze u Vojkovićima. Sve ih je razotkrila Sky aplikacija, piše 'Dnevni avaz'.

"Aktivnosti se odnose na predmet u kojem se realizira međunarodna suradnja, a radi kaznenog procesuiranja nositelja struktura organiziranog kriminala, nakon dešifriranja kriptovanih aplikacija, koje su koristili pripadnici organiziranih kriminalnih skupina u BiH, zemljama regije, EU i svijeta", navedeno je tada iz Tužiteljstva BiH.

Inače, uhićni Milan M. u komunikaciji koja je nastala u rujnu 2020. godine piše da je aplikacija  Sky pala i da se svi razgovori prate. On to priznaje i u porukama s uhićenim Sašom R.

"Sve se vidi, nikada nećemo izaći iz zatvora", naveo je Milan M. u jednoj od poruka, dok Saša R. odgovara: Ostaje nam da bježimo u Južnu Ameriku.