Skočila u rijeku zbog tuđih kredita

...Nestanak je MUP-u USK-a prijavljen prekjučer oko 16 sati, a ubrzo je njen golf pronađen pored Une u bihaćkom naselju Hatinac kod Ćetića mlina. Policija je u autu pronašla osobne stvari i oproštajno pismo. Istraga o cijelom slučaju još je u tijeku, zbog čega u Tužiteljstvu Unsko-sanskog kantona za sada ne žele govoriti. 

Neslužbeno, s ovim se slučajem dovodi u vezu presuda Fadilu Šeriću iz Cazina za pljačku poštanske ispostave u Gornjem Prekounju u Bihaću, gdje je tada radila Ismeta Ćehić. 

Naime, 2006. godine Šerić je sa suradnikom koji nije uhvaćen opljačkao ovu poštu i odnio 20.000 maraka, a službenicu Ismetu Ćehić pretukao, vukao za kosu i svezao, nakon čega je ona navodno imala traume.

Portal Bišćani.net piše kako prema onome što se moglo saznati od članova njene rodbine, pretpostavlja se kako bi motiv samoubojstva mogli biti veliki dugovi u koje je Ismeta zapala.

Prema tim informacijama, Ćehić je kao prevareni jamac imala obvezu vraćati nekoliko tuđih kredita. Prema riječima njenog djevera, koji nije želio da mu se otkrije identitet, nesretna žena je u poslednje vrijeme bila potištena i neraspoložena.

- Ismeta se nije žalila na probleme, ali proživjela je teške trenutke jer je u ratu ostala bez supruga i sama se borila kroz život - kazao je za Dnevni avaz Safet Salihagić, brat nesretne žene.

Ismta je kažu njezini susjedi  živjela mirno s 16-godišnjim sinom Emirom i 20- godišnjom kćerkom Dijanom. U BH Pošti kažu da je bila dobra radnica. Uspjela je završiti i Ekonomski fakultet i upisala postdiplomski studij u Banjoj Luci.

dnevni avaz