ŠIROKI BRIJEG Radnik životno ugrožen nakon pada s objekta

Vlada Federacije, SKB Mostar, Vlada HNŽ, priopćenje, dijabetičari, koronavirus, SKB Mostar, koronavirus, medicinsko osoblje, SKB Mostar, radnik, ozljede
Hercegovina.info

U utorak oko 12:30 sati, u mjestu Knešpolje kod Širokog Brijega dogodila se nezgoda na gradilištu u kojoj je jedna osoba teško ozlijeđena.

Prema pisanju 'Dnevnog avaza', do nezgode je došlo na gradilištu objekta firme 'TEM Mandeks', te su na mjesto događaja odmah izašli djelatnici hitne pomoći koji su muškarca B.P. prevezli u Sveučilišnu kliničku bolnicu Mostar, a na gradilište su stigli djelatnici Policijske uprave Široki Brijeg uz nazočnost dežurnog tužitelja iz tužiteljstva Županije Zapadnohercegovačke.

Pri padu ozlijeđen je muškarac B.P. (57) s područja općine Posušje. Iz Ureda za informiranje SKB Mostar za Hercegovina.info priopćeno je kako je navedeni muškarac zadobio teške tjelesne ozljede opasne po život. "B.P. je smješten na Odjel za anesteziju, reanimaciju i intenzivno liječenje SKB Mostar", navodi se za Hercegovina.info iz SKB.

Osim dežurnog tužitelja i pripadnika PU Široki Brijeg, na mjesto događaja izašao je i inspektor za zaštitu na radu, te su zajednički uradili očevid, a poduzimaju se ostale mjere i radnje s ciljem razjašnjavanja navedenog događaja, navedeno je iz MUP-a ŽZH.