ŠIROKI BRIJEG Radnik (41) poginuo na gradnji pročistača

Poginuo radnik Široki Brijeg Hering
otpor.media

Na obilaznici u Širokom Brijegu, na gradnji pročistača, smrtno je stradao 41-godišnji djelatnik Heringa. Prema prvim informacijama radnik je prilikom izvođenja radova pao s određene visine i smrtno nastradao.

Tragedija se dogodila jučer u poslijepodnevnim satima. 
Iz Tužiteljstva Zapadnohercegovačke županije potvrdili su da je na gradilištu smrtno stradao A. Š. (1980.) iz Jablanice.

"Na licu mjesta sam s policijskim djelatnicima PU Široki Brijeg i županijskim inspektorom za zaštitu na radu. Izvršen je očevid na mjestu gdje se dogodio nesretni slučaj, utvrđuju se još potrebne činjenice i okolnosti, saslušano je par svjedoka koji su bili očevici te tražimo još informacija tko bi mogao imati konkretnija saznanja o cijelom slučaju", rekao je Mladen Hrstić za hercegovina.info, dežurni županijski tužitelj.

Inspektor zaštite na radu izvršit će uvid u potrebnu dokumentaciju te obavijestiti županijsko Tužiteljstvo. Dežurni tužitelj je naložio obdukciju koja će biti izvršena sutra u Mostaru. Prema pisanju širokobrijeških medija na istom gradilištu radi i brat tragično stradalog. 

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.