SARAJEVO U lovačkom domu ubijena jedna, a ozlijeđene tri osobe među njima i dijete

Traka mjesto zločina
Hercegovina.info

Operativni centar Uprave policije MUP-a Sarajevske županije (SŽ) je jutros u 3:30 sati zaprimio dojavu da je u lovačkom domu 'Bašci' u mjestu Delijaš, općina Trnovo, došlo do upotrebe lovačkog vatrenog oružja i da ima ozlijeđenih osoba, navodi 'Dnevni avaz'.

Na mjesto događaja su odmah izašli policijski službenici i ekipa Zavoda za hitnu medicinsku pomoć SŽ čiji liječnik je konstatirao smrt jedne osobe.

Također, tom prilikom jedna osoba je ozlijeđena od djelovanja vatrenog oružja, te je prevezena na KCUS, gdje joj je ukazana liječnička pomoć, u stabilnom je zdravstvenom stanju i zadržan je na daljem liječenju.

Od krhotina stakla lakše tjelesne ozljede zadobili su jedna osoba i jedno dijete, te su nakon ukazane liječničke pomoći otpušteni iz bolnice.

O svemu navedenom je upoznat dežurni tužitelj Županijskog tužiteljstva SŽ koji je izašao na mjesto događaja i rukovodio očevidom kojeg su izvršili službenici Uprave policije MUP-a SŽ, uz prisustvo ovlaštenih sudskih vještaka.

"Osoba osumnjičena za izvršenje kaznenog djela 'Ubojstvo' inicijala I.I. (1953.) lišena je slobode od strane službenika Uprave policije MUP-a SŽ", rečeno je za 'Avaz' iz policije.