SAMOSLIJETANJE 15-godišnjak skrivio težu prometnu nesreću kod Mostara i životno je ugrožen

Renault prometna nesreća Uborak
Hercegovina.info

U težoj prometnoj nesreći koja se dogodila sinoć u Vrapčićima, kod deponije Uborak dvije su osobe zadobile teške tjelesne ozljede, potvrđeno je za Hercegovina.info iz MUP-a Hercegovačko - neretvanske županije (HNŽ) .

Za upravljačem automobila Renault bio je maloljetnik B.P. (2008.), dok je na mjestu suvozača bio I.S. (1995.) i kod oboje su konstatirane teške tjelesne ozljede.

"Muška osoba P.B. (2008.) je hospitalizirana na Odjelu za anesteziju, reanimaciju i intenzivno liječenje SKB Mostar. Zadobio je teške tjelesne ozljede koje su trenutno opasne po život. Muška osoba S.I. (1995.) je hospitalizirana na Odjelu za traumatologiju. Zadobio je teške tjelesne ozljede koje trenutno nisu opasne po život", potvrđeno je za Hercegovina.info iz Ureda za informiranje Sveučilišne kliničke bolnice Mostar.

Renault prometna nesreća Uborak

Iz MUP-a HNŽ su potvrdili da je došlo do slijetanja osobnog automobila Renault s lokalne ceste, te da drugih sudionika nije bilo. Na mjestu događaja intervenirale su ekipe hitne pomoći Mostar, te su ozlijeđene prevezli u bolnicu. Prometna nesreća se dogodila sinoć oko 21:15 sati.

Očevid su na mjestu događaja uradili službenici Policijske uprave (PU) Mostar, a o ovoj nesreći obaviješten je i dežurni tužitelj po čijoj naredbi je automobil izuzet i prebačen u krug PU Mostar gdje će biti obavljena neophodna vještačenja.