SAKRIO GA U ŽBUNJE Ukrao pa prodao ukradeni automobil

migrant , Čapljina, krađa, policija, teška krađa, Zvornik, policija, Trebinje, krađa, kontrola, krađa, Livno, Tomislavgrad, policija

Službenici Policijske uprave Tomislavgrad podnijeli su županijskom Tužiteljstvu u Livnu izvješće o počinjenom kaznenom djelu proziv K.M. (1993.) iz Livna zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo 'Krađa' iz čl. 286 KZ FBiH.

Naime, dana 6.8. 2023. godine K.M. je u mjesto Kolo, Tomislavgrad, zamijetio parkirano motorno vozilo marke BMW, obilaskom oko vozila uočio je da je vozilo otključano i da se u vozilu nalaze ključevi od istog.

Automobil je izgurao iz dvorišta nakon čega ga je stavio u pogon te pozvao osobu N.B. iz Livna, da sjedne u vozilo, nakon čega su se udaljili u smjeru Livna. Dolaskom do mjesta Begovača, Livno, navedeno vozilo odvezao je na lokalitet Sučića Gaj, gdje ga je sklonio u žbunje, da bi nakon izvjesnog vremena vozilo prodao osobi iz Livna.

Nakon završene kriminalističke obrade, motorno vozilo je vraćeno vlasniku, priopćeno je iz MUP-a Hercegbosanske županije.